ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - Πρόσβαση - Parking

To MEC βρίσκεται στη Λεωφ. Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.

 

SHUTTLE BUSES

Η Διοργάνωση για τη διευκόλυνση των επισκεπτών θα παρέχει συνεχή συγκοινωνία ανά μισή ώρα με shuttle buses απο το σταθμό του μετρό και του προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας προς το εκθεσιακό κέντρο MEC και αντίστροφα. Τα shuttle buses θα φέρουν την ειδική σήμανση «MEC Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, Dental 2018».

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ME AYTOKINHTO:

Ταξιδεύοντας από Θεσ/νίκη προς ΜΕC: Κινούμενοι στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα, χρησιμοποιήστε την Είσοδο 8 της Αττικής Οδού και κινηθείτε σ’ αυτήν με κατεύθυνση προς  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Χρησιμοποιήστε την Έξοδο 17-ΚΑΝΤΖΑ της Αττ. Οδού για να βρεθείτε στο MEC (1,5 χλμ) ή την Έξοδο 15-ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Κινούμενοι στη Λεωφ. Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στη Λεωφ. Λαυρίου (Κόμβος Σταυρός Αγ. Παρασκευής)  με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (4 χλμ).  

Ταξιδεύοντας από Πάτρα προς MEC: Κινούμενοι στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, χρησιμοποιήστε την Έξοδο 17-ΚΑΝΤΖΑ για να βρεθείτε στο MEC (1,5 χλμ) ή την Έξοδο 15-ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Κινούμενοι στη Λεωφ. Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στη Λεωφ. Λαυρίου (Κόμβος Σταυρός Αγ. Παρασκευής)  με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (4 χλμ).  

Οδηγώντας από Αεροδρόμιο - Μαρκόπουλο προς MEC: Κινούμενοι στην Αττ. Οδό με κατεύθυνση προς ΕΛΕΥΣΙΝΑ, χρησιμοποιήστε την Έξοδο 17-ΚΑΝΤΖΑ για να βρεθείτε στο MEC (1,5 χλμ) ή την Έξοδο 15-ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Κινούμενοι στη Λεωφ. Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στη Λεωφ. Λαυρίου (Κόμβος Σταυρός Αγ. Παρασκευής) με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (4 χλμ).  

Οδηγώντας στην Περιφερειακή Υμηττού προς MEC: Κινούμενοι στην Περιφ. Υμηττού με κατεύθυνση προς Αττική Οδό: χρησιμοποιήστε την ‘Eξοδο Υ6 – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ και κινηθείτε στη Λεωφ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (2,0 χλμ) ή χρησιμοποιήστε την ‘Εξοδο Υ7Μ και κινηθείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και μετά από περίπου 1 λεπτό οδήγηση, χρησιμοποιήστε την Έξοδο 17-ΚΑΝΤΖΑ της Αττικής Οδού για να βρεθείτε στο MEC (1,5 χλμ).

Οδηγώντας στη Λεωφ. Μεσογείων προς MEC: Κινούμενοι στη Λεωφ. Μεσογείων με κατεύθυνση προς Ραφήνα, στρίψτε δεξιά στη Λεωφ. Λαυρίου (Κόμβος Σταυρός Αγ. Παρασκευής) με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (4 χλμ). Κινούμενοι στη Λεωφ. Μεσογείων με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στη Λεωφ. Λαυρίου (Κόμβος Σταυρός Αγ. Παρασκευής) με κατεύθυνση προς Παιανία για να βρεθείτε στο MEC (4 χλμ).

 

ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Γραμμή: Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια          Σταθμός: ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (μέσω shuttle bus)

ΜΕΤΡΟ

Γραμμή 3: Αεροδρόμιο – Αιγάλεω           Σταθμός: ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (μέσω shuttle bus)

ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο.Α.Σ.Α.

Γραμμή 307 : Δουκ. Πλακεντίας  –  Γλυκά Νερά  –  Προαστ. Κορωπίου

Γραμμή 308 : Νομισματοκοπείο  –  Παιανία  –  Κορωπί

Γραμμή 125 : Νομισματοκοπείο  –  Παιανία – Βάρκιζα

Στάση: 

-ΒΥΘΟΥΛΚΑ (κατεύθυνση Κορωπί)

-ΜΙΧΟΥΛΙ (κατεύθυνση Αθήνα)

 

PARKING

Το MEC διαθέτει 30.000 τ.μ. ΔΩΡΕΑΝ χώρους στάθμευσης.